Rumored Buzz on بیماری سلیاک تغذیه
Rumored Buzz on بیماری سلیاک تغذیه
Blog Article
● هنگامی که بیماری سلیاک باعث محدود شدن یا جلوگیری از جذب مواد مغذی توسط بدن کودک می شود، این حالت می تواند منجر به مشکلات رشد یا رشد شود، از جمله:
این وسیلههای خونگی رو خیلی زودتر از چیزی که فکر میکنید باید تعویض کنید!
اگر پزشک متخصص کودکان، احتمال ابتلا به سلیاک را بدهد، درخواست انجام آزمایش خون میکند. جواب آزمایش خون تشخیص قطعی بیماری سلیاک نیست، تنها احتمال ابتلا یا عدم ابتلا به این بیماری را تعیین میکند.
اگر چه نشانه های این بیماری با حساسیت به گلوتن مشابه است، اما متفاوت هایی بین این دو بیماری وجود دارد. به منظور آشنایی بیشتر با علائم، روش تشخیص و درمان بیماری سلیاک در کودکان تا انتهای این مقاله همراه ما باشید.
● افراد مبتلا به بیماری سلیاک نیز ممکن است نیاز به مصرف مکمل های ویتامین و مواد معدنی برای پیشگیری یا رفع کمبودها داشته باشند.
آشنایی با کاربرد و مصرف آن در پیشگیری از بارداری
● همچنین فرد می تواند با جایگزینی مواد و گاهی اوقات با تنظیم زمان و دمای پخت، گلوتن را از دستور العمل ها حذف کند.
پانکراتیت مزمن، سرطان لوزالمعده، انسداد در مجرای پانکراس یا فیبروز کیستیک نیز می توانند موجب روشن شدن رنگ مدفوع و زرد شدن مدفوع شوند. این بیماری ها موجب می شود از انتشار میزان مناسب آنزیمی که توسط لوزالمعده برای هضم تولید می شود، جلوگیری شود.
● گلوتن به طور طبیعی در گندم، کندم سیاه و جو وجود دارد. اکثر غلات و ماکارونی و همچنین بسیاری از غذاهای فرآوری شده حاوی گلوتن هستند.
اگر پزشک بیماری سلیاک درمان بیماری سلیاک را در کودک تشخیص داد، بایستی یک رژیم غذایی فاقد گلوتن برای او در نظر بگیرید. با تغییر رژیم غذایی رشد او روند طبیعی خود را باز خواهد یافت و شاد تر و پر انرژی از قبل خواهد بود. اگر نسبت به عدم وزن گیری نوزاد یا کودک نوپایتان نگران هستید، علائم حساسیت به گلوتن را در او بررسی کنید و در صورت وجود آن، مساله را با پزشک درمیان بگذارید.
برای ترمیم بینی می توان از تزریق ژل و بوتاکس استفاده کرد؟
متون، تصاویر، صوتها و ویدیوهای مجله در راستای پوشش موضوعات روز و معرفی بیماریها، علائم و روشهای درمان آن تولید میشوند.
کلیه حقوق محفوظ و مربوط به سایت الو دکتر است و بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است. میزبانی شده در سرور اختصاصی ایران سرورستاپ
● پزشک اغلب می تواند بیماری سلیاک را با در نظر گرفتن سوابق پزشکی فرد و خانوادگی وی و تجویز آزمایشاتی مانند آزمایش خون، آزمایش ژنتیک و بیوپسی تشخیص دهد.